Basar 16. mars -24

29.01.2024
Birkeland Frikirke inviterer hele bygda til god, gammeldags basar med åresalg, kafé og god stemning!
Basar 16. mars -24

Den 16. mars kl 15:00 blir det basar i Birkeland Frikirke, med årer av den gamle sorten! For her leker vi ikke basar, her er det ekte årer laget av tre som gjelder! Basaren er åpen for hele bygda, og vi håper mange vil ta turen innom!

Vi oppfordrer alle til å ta med seg kontanter til betaling. Det går kvikt og greit, og det vekker en hel del gode og gamle basarminner med vekslepenger og styr og selgere med forkle. Dette blir moro!

Ønsker du å bidra med noe, enten være seg premier, kakebaking eller praktisk hjelp under basaren, så ta gjerne kontakt med Gunn Lise Jansen når du ser henne. Eventuelt send en epost til birkeland@frikirken.no med litt info om hva du kan bidra med og hvordan vi kan få tak i deg.

Hjertelig velkommen!